top of page
sensitivogtør-innatura.jpg

Rehydration Behandling

Velkommen hos INNatura hudpleje - din kosmetolog Horsens. 

 

Genopretter hudens normale struktur og balance ved intensivt at sikre fugtbalancen i huden.  Til tør, forsømt og sensitiv hud.

 Vores produkter er 99% rene og rige på olivenolie.

De er rige på næringsstoffer og vitaminer til huden og fri for parabener.

Intensiv fugt balancering af huden

En fugtig hud er en vigtig base for en god og sund ansigtsglød, det gælder både i forhold til tør og forsømt hud og hvis du har problemer med talgknupper, akne eller aldersforandringer.


Afrensning med lækre olieholdige produkter,  der er skånsomme for huden. Herefter massage og behandling. Herefter Exfoliering, en blid peeling for at få gamle hudceller renset ud.


Ansigtsmassage, med en meget lækker blødgørende ansigtsolie, der stimmulerer lymfe og kredsløb til cellerne som tilfører maximal pleje til din hud. Ud over at tilfører fugt beskytter denne olie cellerne mod oxidative stress og stimulerer den naturlige produktion af collagen og elastin.


Gigalaser 15 minutter for at oprette balance i talgkirtlerne og bekæmpe en evt. betændelsestilstand. Gigalaseren har også en indtørrende effekt på eksem og udslæt i ansigtshuden.


Herefter yderligere massage og behandling med en maske til ansigtet og en til øjenområdet. 

Den intensive Creme Maske har en øjeblikkelig afbalancering af en dehydreret hud. Den styrker hudens naturlige forsvar mod udtørring og genopretter hudens strukture og glans. 

Masken blødgøre og beroliger huden, lindre irritation og efterlader huden så den føles strålende og fløjlsagtig at røre ved.

Imens masken virker gives en afslappende hovedbundsmassage. Masken afrenses ikke og der afsluttes med en plejende ansigtscreme.
 

Behandlingen efterlader din hud frisk og utrolig lækker blødEn dejlig oplevelse, hvor laser behandlingen og ansigtsprodukterne giver et strålende resultat.


Behandlingen kan med fordel bruges som opstart til målrettet hudpleje.

PRIS

Varighed 50 min. 
Pris 650,- kr.

Ved køb af et Sensitiv hudpleje forløb over 14 dage, med 2 ansigtsbehandlinger inkl. laser + 3 gigalaser indimellem, kr. 1800,-.  (Spar 320) Du får også den plejende og fugtgivende crememaske med i prisen til brug som din dagcreme.  (i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at gentage behandlingsforløbet)

brand-logo_edited.png
bottom of page