top of page

EVERGETIKON

633dd-slide5.jpg
100 %
NATULIGE 
PRODUKTER

KOMBINATION - FILOSOFI - RESULTAT

 

Evergetikons produktionslaboratorium ligger i Skalani ved siden af ​​Palace of Knossos. Siden introduktionen af ​​ produkterne i 2005 har de ønsket, at de skal være et lysværk, skabt af solens værk og den kretensiske natur.

 

Filosofi er, uanset omkostningen af ​​materialerne, at skabe produkter, der er 100% naturlige, med få produktkoder og mange egenskaber, målrettet alle aldre, fra små børn op til ældre. Vi ønsker nogle produkter af værdi, naturlige, med mange egenskaber, der er essentielle og kan have gavnlige virkninger på ansigt og krop.

 

Produkterne er gennem årene blevet kendt af millioner af besøgende fra hele verden og kan kun findes i udvalgte butikker i Grækenland og i nogle få butikker i udlandet. Men også i talrige større udstillinger, hvor Evergetikon har en stærk tilstedeværelse.

 

Evergetikons INNOVATIONER med hensyn til promovering og sammensætning af nogle produkter er lovligt registreret. De offentliggøres ikke, men de er kendt af vores kunder.

 

Med konstant forskning, omhyggelig udvælgelse af  ingredienser, nøje overvågning af produktionsprocessen, prøveudtagning fra General Chemical Laboratory er resultatet garanteret: SUNDHED & GLANS TIL DIT ANSIGT & DIN KROP.

 

- LIP CARE (læbeskyttelse). For første gang (innovation) introducerer Evergetikon at markedsføre et sådant 100% rent produkt, ikke kun med kakaosmør i sin bedste form, men med bivoks, mandelolie, olivenolie og sheasmør, smagfuld med granatæble, hindbær, chokolade, og kamille.

 

Creme til babyer og ømme brystvorter hos ammende mødre, altid 100% naturlig, zeolit, betonros med mere. Se produkter detaljerne på webshoppen.

 

Navnet: EVERGETIKON -Evergetis (velgører): det er naturen, der giver generøst fordelagtige produkter og ingredienser. Herefter er det Teamet bag EVERGETIKON, som med respekt, erfaring og videnskabelig kompetence forener dem, kombinerer dem og afprøver dem, så resultatet, som med glæde tilbyder dig, er gavnligt og sundt.

 

Vores budskab: SOLENS ARBEJDE - ARBEJDET AF LYS

 

Naturen i Grækenland (biodiversitet først i Europa) har sin storhed og det er det eneste, der ikke er gået tabt gennem tiderne. Klimaet, især LYSET, føder produkter af stor værdi og kvalitet, specielle og unikke. Produkterne er et lysværk, et solværk og naturværk.

 

Vores produkter: Nogle generelle oplysninger

 

- Sæbe fra ekstrem jomfruolivenolie. Evergetikons sæber er fremstillet af ekstra jomfru olivenolie, organisk kokosnøddeolie og mandelolie, medicinske urter, aloe vera, calendula og organiske æteriske olier. Analysen fra det statslige laboratorium viser, at kvaliteten er fremragende . Det er ideelt til ansigt og krop. "Evergetikon" sæbe er lavet med de bedste naturlige materialer, der er tilgængelige og giver dyb rensning og fugtighedsregenerering ....

 

CREMER - SÆBER - SHAMPOO - Showergel- kropssæbe - Vegetabilskeolier - ÆTERISKE OLIER -

 

MASKER - SERUM- ELIXIRS 

 

Vores cremer, og generelt alle vores produkter, til ansigt, krop, hænder og hår har mange egenskaber og giver naturligt:

 

- Hydrering, regenerering, glans, toning, glat og elastisk struktur i huden.

 

De har egenskaber mod rynker, acne, aldring, tørhed, dermatitis, hudsår.

 

Indeholdet af de organiske æteriske olier har afrodisiakum* og antidepressiva egenskaber. 

(*elskovsmiddel, middel til at øge den seksuelle lyst og følelsen af at være tiltrækkende. Ordet afrodisiakum kommer af græsk afrodisiakos, efter den græske kærligheds gudinde Afrodite).  

 

Elaiokatharsi med mange videnskabelige data giver forebyggende helbred og utrolige terapeutiske løsninger. (Se produkter - elaiotherapeies).

 

Evergetikons grundlæggende tro er, at vi gennem vores kontakt med naturen og dens kraftfulde rene materialer får meget mere: HARMONISATION - BALANCE - EMPOWERMENT

 

Som et resultat ønsker Evergitikon at give jer kunder, SUNDHED - EVIG SKØNHED - UNGDOM

 

FOR DEN BEDSTE ANVENDELSE AF VORES KOSMETIK VI VIGTIGSTE BRUG TIPS:

 

Sæbe: Prøv at bruge sæben sammen med Elif (loufa - naturlig svamp) til kroppen. Skab skum med sæben, og vask ansigtet med hænderne, imens du masserer huden, - undgå øjnene. Luk øjnene grundigt og foretag nu en let massage over og under dem, så du kan få det bedste resultat i dette følsomme område af øjnene. Efter brug af sæben skylles og placeres den på tør overflade hvor den ventileres fra alle sider, så den kan tørre. Undgå at den ligger i vand.

 

De naturlige cremer fra "evergetikon" indeholder ikke vand, så vi tager en lille mængde med vores finger og spreder det over ansigtets overflade. Hos mange hudtyper, især de fedtede, er det bedre for cremen at blive brugt på let fugtig hud, hvilket igen fortæller os vi, hvor naturlige cremerne er. De blandes og absorberes helt naturligt med vandet på 2-3 minutter uden brug af kemikalier til hurtig absorbans.

 

Prøv dem selv på din egen krop og hud og føl den pleje og glans, der er tilbage på huden.

bottom of page