top of page

Soft Laser Behandlinger

Velkommen hos INNatura hudpleje - din kosmetolog Horsens. 

 

Vores giga laser indeholder soft laser terapi samt rød lys behandling.  Laseren stimulerer cellerne og sikrer øget blod gennemstrømning, opheling og elastisitet i vævet

Laser Terapi 

 

En dejlig afslappende behandling hvor du ligger på briksen. 

Laser stimulerer cellerne i huden og hjælper til en hurtigere opheling,  så du vil opleve et pænere resultat hurtigere.

Herudover har du mulighed for at få behandlet tilstande, som har godt af øget blodgennemstrømning og mikrocirkulation samt bakteriedræbende lys.

Laser terapi er effektivt til: 

 

  • Opheling af sår og små skrammer

  • Arvæv

  • Acne

  • Psoriasis

  • Rosacea

  • Eksem

FAKTA OM LASERTERAPI

 

Hvordan virker det?

 

Laserlyset, der er monokromatisk og kohærent trænger dybt ind i vævet, ind til den enkelte celle og ind til hver eneste mitochondrie.

Mitochondrierne absorberer laserlyset og omdanner det til ATP, der er cellens brændstof. Cellen får derved energi til at udføre alle de opgaver, som den i forvejen er programmeret til, heriblandt den naturlige helingsproces.

 

I hver eneste celle findes der hundredevis af små enheder, kaldet mitochondrier. Mitochondriernes funktion er at producere cellens brændstof, ATP, ud fra det glukose der findes i blodbanen.

ATP står for Adenosin Tri Phosfat, som cellen forbrænder under udførelse af alle sine opgaver.

 

Enhver skade, akut eller kronisk, fører til et energiunderskud i cellen, udtrykt ved en nedsat produktion af ATP. Denne situation er genskabt i laboratorieforsøg, hvor har man bragt levende celler under "nutritional stress", dvs.at de ikke får næring i et givet tidsrum.Dette fører til en ubalance i NaKa-pumpen og det elektriske membranpotentiale, samt en reduktion af mitochondriernes produktion af ATP.

Ved tilførsel af laserlys -og intet andet -har man påvist en normalisering af samtlige parametre, herunder en forøgelse af ATP-produktionen til 100%

Fordi lyset påvirker på celleniveau, har det en effekt på mange forskellige ubalancer i kroppen.

Laser lyset styrker immunforsvaret i området, hvorfor det virker på fx. eksem tilstande i huden. 

Laser lyset stimulerer granulationsvævet, som forekommer under heling af sår og i efter forløbet af betændelse.

Cellerne accelererer opheling og har en effekt på inflammation og betændelses tilstande, og er derfor effektivt til behandling af fx. akne. Resultatet er en opheling samt nydannelse af hud og væv.

Laserbehandlingen medfører en øget blodgennemstrømningen, hvor blodkarrene udvider sig. Dette bidrager til en øget iltningen af vævet. Fibroblastdannelsen øges (cellerne i læderhud og underhud) og der er en stimulering af kollagen og elastin dannelsen, hvilket gør at behandlingen er effektiv til opstramning og til at få huden til at fremstå sund og frisk. 

Desuden har soft laser terapi en påvirkning af lymfesystemet som resulterer i øget lymfedrænage, hvilket er en fordel ved væskeophobning og poser under øjnene. 

PRISER

 

Supplerende gigalaser behandlinger 

Tid 30 min
Pris 350,- kr.

Mange af vores behandlinger er indholdt Gigalaser. Du kan læse mere under ansigtsbehandlinger.

brand-logo_edited.png
bottom of page