Anti Age behandling

En genopbyggende og opstrammende behandling med peeling, maske. Gigalaser og rødt collagen lys til opbygning og opstramning af huden.

99 %
NATULIGE 
PRODUKTER

Uden parabener, silicone, propylene glycol, mineralolie ethanolamine, phthalater  mm.

Ansigts opstrammende

Til den modne hud, der trænger til en opstramning.


Starter med en aromavask, afrensning, peeling og behandling med maske.

Masken vil være efter kosmetologens valg tilpasset din hudtype. 


Vores masker indeholder i overflod metalsalte og aminosyrer mf., som forbedrer hudens stofskifte, øger iltningen af celler og mindsker irritationer. Mineralernes multikombinerbare indsats revitaliserer, strammer huden og giver den et ensartet ungdommelige udseende.Desuden indeholder vores masker fra Evergetikon olie så huden ikke tørrer ud. Maskerne er uden parabener og parfume.

Massage af skuldre eller hovedbund mens masken virker, herefter afrensning.


Gigalaser behandling i 20 min. Aktiverer cellerne både i hudens overflade og i de dybere hudlag. Det røde lys stimulerer nydannelsen af bindevævet, hvilket i et skønhedsmæssigt perspektiv, er interessant, da kollagen er hovedbestanddelen.

 

Hudens madras/ struktur  -hudens fylde og spændstighed afhænger af vores bindevæv. Hvis indholdet af kollagen falder, hvilket helt naturlig sker med alderen, bliver huden mindre spændstig, hvilket på ydersiden kan ses som linier eller rynker 

 

Laserlyset påvirker dannelsen af kollagen og har derfor en opstrammende effekt af huden. 


Behandlingen afsluttes med en afslappende ansigtsmassage kombineret med bindevævs- og triggerpoint-massage til opstramning af ansigtet. Den plejende serum masseres godt ind i huden og sikre at hudens fugtbalance oprettes. Til sidst en ansigtscreme efter hudtype.

Behandlingen kan sagtens stå alene, men giver et flottere og længerevarende resultat gennem et forløb.
 

I et Anti-aging forløb anbefaler vi 3 behandling med 14. dages mellemrum samt behandling med laser og kollagenlys 2 gange. 
For bibeholdelse af resultatet anbefales at behandlingen gentages hver 1-3 gange om året.

PRIS

Varighed 80 min. 
Pris 650,- kr.

 

Ved køb af Anti-aging forløb 2600,- kr. får du en ekstra plejende ansigtscreme efter vejleding fra kosmetologen til at bruge mellem behandlingerne

Produkter er uden parabener og parfume!

OM OS 

 

INNATURA er en del af Ergomazone og stiftet af Michael & Helle Krustrup Behrens. Det er interessen for det naturlige, kroppen og sjælen. Og at vores krop fortjener det bedste. 

Find Os

 

CVR: 30843657

Clarasvej 2

870 Horsens

© 2019 by INnatura.dk  Proudly created with Wix.com