Donec efficitur, ligula ut lacinia
viverra, lorem lacus.

Ever sort parfume

499,00 DKK

Ever sort parfume

Varenummer (SKU): EV116 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ny og naturlig luksus parfume “Ever”. Parfumen er lavet af Pudder og er en ny unik form for parfume lavet af Evergetikon.

 

Ever black parfume indeholder blandt andet cistus landaniferus og vanilla. Den er Intense, opfriskende og ekstrem gavnlig for både krop og sjæl.

 

Den grundlæggende ingrediens i pudderparfumen “Ever” er sandeltræpulver, der er blandet med specielle essentielle naturlige olier.

Sandeltræ har en markant blød, varm, glat og mælkeagtig træduft og bruges ofte som et grundlæggende element i sammensætningen af ​​parfumer og anden kosmetik.

 

Den sorte “Ever” luxus Parfume fra Evergetikon samt alle andre produkter fra Evergetikon indeholder ingredienser der er yderst gavnlige for krop og sjæl.

Bosswellia certerri olie bruges i aromatoterapi, fordi dets beroligende evne og duft antages at styrke åndedrættet. Dens aroma er træagtig, jordagtig og krydret med en frugtagtig nuance.

Commiphoramyrrha olie har en rig, træagtig aroma, og den er kendt for sine helbredende og beroligende egenskaber.

Vanilje er perfekt kombineret med disse specielle æteriske olier og tilføjer sin søde, forførende aroma og bløde duft.

 

Evergetikon skabte netop den naturlige parfume “Ever” med det formål at tilbyde en forfriskende, stimulerende og euforisk oplevelse i kvinders daglige rutine – og så endda et  100% naturligt produkt.

 

Parfumen efterlader en langvarig og unik duft, når du påfører og gnider den forsigtigt på ønskede steder på din hud. Nyd den sensuelle duft af naturen og lad den berolige din krop og dit sind.

 

Parfume pudderen kommer i en krukke med et smukt lædder etui. Du bruger kun ganske lidt, hvorfor parfumen holder længe.

 

Ingredienser: sandelttræpulver, parfume, commiphoramyrrha olie, citruslandaniferus, boswellacerterri olie, vanille planifolia.

Uden: parabener, silikone, propylenglykol, mineralolie, ethanolamin, phthalater, moskus-xylen, triclosan, methylisothiazolinon … eller andet kemisk konserveringsmiddel eller additiv.

 

25ml / 7g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.