Om Os INNatura.dk

nxl3HgkpQkK4zb1U1blcgQ_edited.png
Hvem er Vi?

 

Bag INNatura står vi, ægteparret Michael & Helle Krustrup Behrens. I 2007 startede vi klinikken Ergomazone som tilbyder behandlinger og wellness behandlinger. I klinikken har vi altid bestræbet os på, at anvende naturlige produkter uden parabener. 

Vi startede i 2008 med, at importere blandt andet økologisk Kokos olie fra Filippinerne, som vi brugte til at massere med. 

Senere begyndte vi, at forhandle produkter fra Macrovita. Og med en forkærlighed for de græske produkter, baseret på olienolie og alt hvad naturen byder på fra blandt andet Kreta, har vi nu fået forhandlingen af Evergetikon i Danmark.

I 2019 flyttede klinikken til andre lokaler, hvor det var oplagt at have en kosmetolog til at varetage hudpleje behandlinger. 

Det er vores kosmetolog Mia Blaabjerg Haahr, der står for denne del af klinikken. 

Du kan læse om Mia nedenfor.....

oliven

Mia Blaabjerg Haahr

Mia er uddannet kosmetolog i 2013 og har siden oparbejdet stor erfaring som kosmetolog/ make-up artist og hun tilbyder kosmetolog behandlinger, vejledning/lægning  af makeup (også til bryllupper & fester) samt vejledning af produkter, til dig som kunde.

 

Mia har tidligere arbejdet i Magasin i Århus og har flere års erfaring med mange forskellige hudpleje serier blandt andet Dior samt Rudolph Care, Bobbi Brown- Estee Lauder Cosmetics A/S. 

 

Mia har stor erfaring indenfor professionel kosmetolog behandling.  Mia er omhyggelig i alle sine behandlinger - både ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, ret af bryn med videre. Hun sætter en ære i hjælpe sine kunder og give en kvalificeret kundevejledning indenfor både kosmetik og hudpleje.

I ansigtsbehandlingerne anvender Mia vores 100 % naturlige produkter.

Ingen tvivl om, at Mia giver dig en god oplevelse. 

INNatura 

 

INNatura kommer fra latin;  in natura ordret 'i naturlig tilstand', dannet af in 'i' og natura 'natur'. 

Som i sin naturlige, ubearbejdede, nøgne form. 

Som findes i eller er en del af naturen. 

Innatura er en drøm om, at kunne tilbyde produkter der bidrager til vores sundhed. - At have mulighed for at tage et andet valg. 

Vi bestræber os på, at produkterne, der sælges på webshoppen er mellem 90 -100 % rene. Det vil sige, at de er skabt ud fra, hvad der findes i naturen - work of nature!

De naturlige produkter er baseret på vegetabilske olier eller planteekstrakter, bi-ingredienser og naturlige vitaminer. 

Det bestræbes at de fleste af de naturlige ingredienser, der bruges, kommer fra certificeret økologisk dyrkning.

Og at de ikke er tilsat parabener,  mineralolie, vaselin, propylenglykol, og de er miljøvenlige.