Donec efficitur, ligula ut lacinia
viverra, lorem lacus.

Årstids Ansigtsbehandling

Genopretter hudens normale struktur og balance og efterlader hudensmidig og fløjsagtig.

hudplejeefterårstid

Afbalancering af huden efter årstiden

En afbalanceret  hud er en vigtig base for en god og sund ansigtsglød, det gælder både i forhold til tør og forsømt hud og hvis du har problemer med talgknupper, akne eller aldersforandringer.

PRIS 650 DKK

Varighed 50 min. 

Vi starter din Årstids behandling med hudanalyse. Herefter aromavask til åbning af porene samt afrens vores dejlige naturlige produkter. Lavendelolien får sanserne til at slappe af.  Derefter Exfoliering, en blid peeling for at få gamle hudceller renset ud. Dybderens hvis det skønnes nødvendigt. 

Gigalaser 15 minutter for at oprette balance i cellerne og bekæmpe en evt. betændelsestilstand. Gigalaseren har også en indtørrende effekt på fx. vintereksem i ansigtshuden.  Laser terapi tilfører energi til cellerne, accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsprocess.

Fodmassage med fugtgivende olie til fødderne, imens du ligger med laseren over ansigtet. 

Maske efter hudtype og årstiden. Vores peel off maske renser i dybden, genopliver huden, fjerner døde hudceller, reducerer rynker og efterlader huden med en smidig fløjsagtig følelse. Hovedbundsmassage imens du slapper af med maske på. 

Afsluttende serum og cremepleje
 

Årstids ansigtsbehandling efterlader din hud smidig og fløjsagtig.