Donec efficitur, ligula ut lacinia
viverra, lorem lacus.

Anti-age behandling

En genopbyggende og opstrammende behandling med peeling, maske. Gigalaser og rødt collagen lys til opbygning og opstramning af huden.

antiage

Ansigts opstrammende

Til den modne hud, der trænger til en opstramning.

Vi starter med en aromavask, afrensning, peeling og behandling med maske. Masken vil være efter kosmetologens valg tilpasset din hudtype. 

PRIS 650 DKK

Varighed 80 min. 

Vores masker indeholder i overflod metalsalte og aminosyrer mf., som forbedrer hudens stofskifte, øger iltningen af celler og mindsker irritationer. Mineralernes multikombinerbare indsats revitaliserer, strammer huden og giver den et ensartet ungdommelige udseende.Desuden indeholder vores masker fra Evergetikon olie så huden ikke tørrer ud. Maskerne er uden parabener og parfume.

Massage af skuldre eller hovedbund mens masken virker, herefter afrensning.

Gigalaser behandling i 20 min. Aktiverer cellerne både i hudens overflade og i de dybere hudlag. Det røde lys stimulerer nydannelsen af bindevævet, hvilket i et skønhedsmæssigt perspektiv, er interessant, da kollagen er hovedbestanddelen. 

Hudens madras/ struktur  -hudens fylde og spændstighed afhænger af vores bindevæv. Hvis indholdet af kollagen falder, hvilket helt naturlig sker med alderen, bliver huden mindre spændstig, hvilket på ydersiden kan ses som liniere eller rynker 

Laserlyset påvirker dannelsen af kollagen og har derfor en opstrammende effekt af huden. 
Behandlingen afsluttes med en afslappende ansigtsmassage kombineret med bindevævs- og triggerpoint-massage til opstramning af ansigtet. Den plejende serum masseres godt ind i huden og sikre at hudens fugtbalance oprettes. Til sidst en ansigtscreme efter hudtype.

Behandlingen kan sagtens stå alene, men giver et flottere og længerevarende resultat gennem et forløb.

I et Anti-aging forløb anbefaler vi 3 behandling med 14. dages mellemrum samt behandling med laser og kollagenlys 2 gange. 
For bibeholdelse af resultatet anbefales at behandlingen gentages hver 1-3 gange om året.

Anti-aging forløb

Anti-age forløbet strækker sig over 5 uger:

1. uge  Antiage behandling inklusiv Gigalaser (normalpris 650,- )

2. uge Gigalaser. (normalpris 350,- )

3. uge Antiage behandling inklusiv Gigalaser

4. uge Gigalaser

5. uge Antiage behandling inklusiv Gigalaser

Ved køb af Anti-aging forløb 2600,- kr. får du en ekstra plejende ansigtscreme efter vejleding fra kosmetologen til at bruge mellem behandlingerne. Produkter er uden parabener og parfume!